kupujecie w perfumeriach internetowych? Jakie macie namiary na takie i zaufane perfumerię?
Gzie kupujecie perfumy? Jakie macie swoje ulubione perfumerię oraz zapachy w nich?
Ja przyznam, że już trochę sprytu w temacie nabyłam i teraz głównie kupuję odpowiedniki perfum w wersji de luxe na edp24.pl i mam i tanie perfumy i trwały zapach.
Przykładowo moje ulubione to Panthera odpowiednik już nieprodukowanej Szarej Pumy, czy Gushi Flower czy Eternity od Calvina Kleina pod numerkiem Pa 151. Praktycznie wszysskie słynne zapachy się znajdzie od Channel, Dior itd
Perfumy: Jakie ulubione? Gdzie kupujecie?
Re: Perfumy: Jakie ulubione? Gdzie kupujecie?
Ostatnio używałem Joop Homme ładna nuta bazy i nie kosztowały wiele ale 100lm skończyło się i szukam nowych propozycji.
Jasne, że tak. Od dłuższego czasu kosmetyki i perfumy zamawiam tylko i wyłącznie z drogerii internetowej, a szczególnie z Neness. Wydaje mi się, że dzięki temu mogę zaoszczędzić sporo pieniędzy. W internecie znajdują się przeróżne promocje i okazje. Ostatnio moim ulubionym zapachem jest ferrari. Korzystaliście kiedyś?
-
Przyznam szczerze, że z perfumami to u mnie różnie bywało, zwykle nie były trafione. W końcu niedawno znalazłam swój zapach, bez którego nie mogę się już obejść. Odnalazłam ten zapach w drogerii internetowej kiedy szukałam orientalnych świec zapachowych https://yasmeen.pl/yasmeen.html które uwielbiam, ponieważ charakteryzują się dużą trwałością, intensywnym, ciepłem i są nietypowe. A zapach perfum jaki konkretnie mnie zachwycił to mieszanka kwiatów fiołka i delikatnych płatków róż.