Czy znacie jakiś fajny sklep z meblami przez neta
Re: Czy znacie jakiś fajny sklep z meblami przez neta
Witaj. Ja ostatnio szukałam właśnie mebli by kupić przez internet znalazłam stronę i widzę że u tego sprzedawcy homlando.com można kupić stylowe meble,dla dzieci w zależności co szukasz Ceny są atrakcyjne i wybór też jest duży Zobacz może znajdziesz to co szukasz
Ikea wprowadziła teraz dostawę do domu, wiec możesz sobie sprawdzić
Wybaczcie, ale dla mnie ikea to idzie na ilość, a jakość została gdzieś po drodze. Jak mam kupować meble to tylko w domizdrowie.pl to naprawdę dobry sklepie, gzdie dbają o swoją reputację i nie sprzedają ludziom bubli.
w Ikea też można zamawiać online
-
Znam taki z meblami medycznymi ;p sklep.cezal.com.pl/28-meble moja siostra tam kupowała jak urządzała swój gabinet.
ja zaryzykowałam i pierwszy raz zamówiłam fotel rozkładany z mebleada.pl/produkt/fotele/nicol-fotel-rozkladany.html. Zaintrygowała mnie bardzo kolorystyka, ale też cały wygląd. Co myślicie? Kupował już ktoś z tego sklepu internetowego?
- limanowska
Zawodowo zajmuję się aranżacją wnętrz i wiele nowoczesnych mebli relaksacyjnych znalazłam na pufy.pl
Zajrzyjcie na mój blog, zapraszam serdecznie! Może was coś zainspiruje? pufyecopuf.blogspot.com/
Zajrzyjcie na mój blog, zapraszam serdecznie! Może was coś zainspiruje? pufyecopuf.blogspot.com/
-
Ja ostatnio znalazłem bardzo dobry sklep internetowy z meblami naszewnetrze.pl. Ten sklep na pewno każdemu z was się spodoba.
-
Jeśli chodzi o meble tapicerowane, jak kanapy itp to polecam : adrianafurniture.com/pl
bardzo fajne projekty, dobra jakość. Minus to cena, ale z drugiej strony masz jakość na lata.
bardzo fajne projekty, dobra jakość. Minus to cena, ale z drugiej strony masz jakość na lata.
Zerknęłam, żeby zobaczyć i faktycznie ceny mają bardzo wysokie. Uważam, że da się kupić meble, które bedą dobrze wykonane z solidnych materiałów za sporo mniej. Tak na dobrą sprawę to nasze z slf24.pl sa tego najlepszym przykładem. Owszem za jakość trezba zapłacić ale my za te nasze, między innymi sofę, fotele, a także sypialniane łózko nie płaciliśmy tak wiele, ale do tych najtańszych również nie należały. Tak to już jest, jak sie chce coś mieć to lepiej nawet i te parę groszy dopłacić ale niech to nam służy lata.
Znam np. ten sklep e-regaly.pl. Wprawdzie nie jest to sklep z meblami do mieszkania, ale meble są bardzo dobrej jakości.
Ja znam świetny sklep, kupiłam komodę o tutaj vox.pl. Mają ciekawe designy.
Ja kupowałam łóżko do sypialni i fotele do salonu w tym sklepie eltap.pl bardzo spodobały mi się ich produkty. Są oryginalne i eleganckie, jak dla mnie w końcu coś innego i wyróżniającego się fotele w salonie do dziś chwali wielu gości.
Jeśli szukacie mebli do garażu, warsztatu czy piwnicy, zajrzyjcie do regaly.biz Na pewno meble są dobre dobrej jakości, sam się o tym przekonałem, a sklep polecili mi znajomi. Zawsze zanim dokonam zakupów w jakimś sklepie, szukam opinii o nim lub radzę się znajomych.