Zakupy online

Szeroko pojęte ezakupy. Dyskusje o zakupach w sklepach internetowych.
wika90

Re: Zakupy online

Post autor: wika90 »

Co od cen ubezpieczeń, nie tylko w pakiecie to w cuk faktycznie można się ubezpieczyć w korzystnej cenie.

vpawello

Post autor: vpawello »

Siema nazywam sie Paweł i bardzo chce Wam polecic sklep internetowy Zalando :)) plusem jest bardzo duża ilość asortymentu i wiele promocji.pisze tutaj ponieważ chce się podzielić dobrą opinią i polecić kupowanie przez internet a zwłaszcza przez Zalando xD kazdy znajdzie coś dla siebie :)

pozdrawiam Pablitoo

adrianx

Post autor: adrianx »

Kupowanie przez internet to dla mnie przyjemność w przeciwieństwie do zakupów w sklepach stacjonarnych. Np. w poszukiwaniu obuwia musiałbym pewnie obejść wiele sklepów i stracić sporo czasu, a tak odpowiednie znalazłem w ciągu kilkunastu minut.

bejka01

Post autor: bejka01 »

Ale to ze wszystkim tak jest, że trzeba najpierw zmarnować czas żeby coś kupic. W sieci to zupełnie co innego siadasz, poklikasz i gotowe. Tym bardzej, jak sie ma już swoje zaufane sklepy. Mi też niedawno przyszło do głowy po nowe garnki wybrać się na ten dosłownie spacer po sklepach i co, i nic, wszystko jest tak drogie, że aż głowa boli. Wieczorem tradycyjnie zajrzałam do kuchnianawidelcu.pl i oczywiście, że kupiłam na dodatek trafiła, że były w promocji więc jeszcze zaoszczędziłam. Chyba prędko to się nie wybiorę znów na taki spacerek, chyba, że dla rozrywki.

Kamma

Post autor: Kamma »

wika90 pisze:Co od cen ubezpieczeń, nie tylko w pakiecie to w cuk faktycznie można się ubezpieczyć w korzystnej cenie.
Teraz jest tam duża promocja jak się kupuje ubezpieczenie domu lub mieszkania.Można dostać 50 % zniżki.

jania11

Post autor: jania11 »

Ja ostatnio jestem uzależniona od zakupów w promocyjnych cenach. Gdy wejdę do supermarketu, szukam towarów z promocji. Chętnie przeglądam też oferty sklepów internetowych. Właśnie kupiłam sobie fajne wsuwane espadryle. Za połowę normalnej ceny.

wika90

Ubezpieczenie mieszkania to opłaca się w cuk wykupić w pakiecie z OC.A promocje to tam często są :)

szymona

Post autor: szymona »

wika90 pisze:Co od cen ubezpieczeń, nie tylko w pakiecie to w cuk faktycznie można się ubezpieczyć w korzystnej cenie.
Bardzo fajny kalkulator mają tak poza tym :)

kaja33x

Post autor: kaja33x »

Bardzo się cieszę, że obecnie mamy możliwość zakupów online. To ogromna wygoda, oszczędność czasu i pieniędzy. I towar dostarczony prosto do domu. Właśnie bez wychodzenia z domu zamówiłam sobie klapki w czasnabuty.pli czekam na przesyłkę...

wika90

Co do kalkulatora cuk to moim zdaniem to jedna lepszych porównywarek dostępnych w necie.Sprawnie też najtańsze OC i AC wyszukuje.

szymona

Post autor: szymona »

Fajnie że do rocznej polisy otrzymuje się ten pakiet pomocy prawnej

violka75

Post autor: violka75 »

Ja kupuję prawie wszystko, nawet takie produkty jak frisco.pl/pid,8246/n,always-classic-normal-sensitive-podpaski-ze-skrzydelkami-10szt/stn,product. Skoro mamy takie możliwości, to czemu nie ułatwiać sobie życia...

blanka333

Post autor: blanka333 »

Niedawno znalazłam sklep z bardzo fajnymi butami zamszowymi czasnabuty.pl. Ciekawe fasony. Szczególnie podobają mi się te buty z wiązaniem.

bartis

Post autor: bartis »

Najnowsza rzecz, którą kupiłem online to taka maszyna marbo-sport.pl/product-pol-24567-Maszyna-Smitha-suwnica-MP-U203-Marbo-Sport.html. Naprawdę nie żałuję, że ją kupiłem, świetnie się na niej ćwiczy.

Asja

Post autor: Asja »

Moim najnowszym odkryciem jest sklep internetowy gemlord.pl z niebywale śliczną biżuterią perłową. Przeglądam i przeglądam tę najwyższej klasy kolekcję pereł i nadziwić się nie mogę, że jest taki sklep. Przecież zobaczyć prawdziwe perły to trzeba mieć wielkie szczęście, a ja dzięki temu sklepowi je mam.

ODPOWIEDZ