Czy robicie zakupy on-lin

Szeroko pojęte ezakupy. Dyskusje o zakupach w sklepach internetowych.
aniamroz79

Czy robicie zakupy on-lin

Post autor: aniamroz79 »

Przez ten cały koronowirus niestety moje dolegliwości bólowe nasiliły się. Nie miałem odpowiedniej rehabilitacji. Jednak w sieci nalazłem bardzo fajny sklep ze sprzętem nie tylko do rehabilitacji ale również do masażu piłki do ćwiczeń. Ceny naprawdę są bardzo atrakcyjne. Dostawa również bardzo szybka. A wy co sądzicie o zmawianiu produktów przez sklep internetowy. Jak dla mnie jest to idealne rozwiązanie.

bartis

Re: Czy robicie zakupy on-lin

Post autor: bartis »

Oczywiście, że robię zakupy online. W czasie epidemii to duża wygoda i bezpieczeństwo. Nawet dziś zrobiłem zakup regału. Urządzam garaż i potrzebuję nowych regałów.

Agulinka60

Post autor: Agulinka60 »

Ja bardzo często kupuje przez internet, teraz już można nawet wodę w skrzynkach brać przez neta. Iwoniczanka ma taką dystrybucję dostawy wody z której korzystam. Dobre to jest, bo nie dźwigam już ciężkich butelek ze sklepu. A u mnie w domu sporo tej wody się pije. Jutro muszę złożyć nowe zamówienie.

jola30

Post autor: jola30 »

Tak. Online jest dużo łatwiej i wygodniej. Online regularnie zamawiam niektóre produkty spożywcze, np.
olej sezamowy, pasty kanapkowe, napoje roślinne.

Filip666999

Post autor: Filip666999 »

Jasne, szczególnie takie pikatne, bardziej dyskretnie . Chociaż teraz przy zamknięciu galerii to również ciuchy.
Ostatnio zmieniony 19 lis 2020, 17:30 przez Filip666999, łącznie zmieniany 1 raz.

Maćku

Post autor: Maćku »

Oczywiście, że tak. Zwłaszcza teraz, w dobie pandemii :)

ODPOWIEDZ