Jak pokazać zdjęcia odzieży?
Re: Jak pokazać zdjęcia odzieży?
Najważniejsze jest to żeby zdjęcia były dobrej jakości, bo przecież ciuchy - czyli towar to najważniejszy element twojego sklepu...warto więc włożyć w to trochę pracy i kosztów, na początek możesz zacząć od manekinów, z czasem może będziesz mogła sobie pozwolić na wynajęcie modelki - (a może masz koleżankę, która by się nadała do tej roli?), im więcej dobrych zdjęć tym lepiej...także czekam na linka do sklepu )))pozdrawiam
Agencja Interaktywna PR Kreator.Tworzymy kampanie wizerunkowe dla firm w sieci. Specjalizujemy się w copywritingu, piszemy teksty reklamowe na strony www, ulotki i plakaty.Uruchomiliśmy także oprogramowanie dla sklepów internetowych-EpokSystem.pl
Dziękuję za pomoc, bardzo dobre informacje !
Profesjonalne manekiny damskie tylko u nas. Sprawdź ofertę i dokonaj zakupu!
-
A może warto zainwestować w zdjęcia 3D? Ja bardzo chętnie bym pooglądała w sklepie z ciuchami manekiny ubrane z możliwością obracania i oglądania na nich ciuchów w 3D
Jest to dość drogie, ale moim zdaniem dla ciuchów idealne
Jest to dość drogie, ale moim zdaniem dla ciuchów idealne
Nie tylko dla ciuchów to fajna rzecz, chociaż ubrania wyjątkowo dobrze się do tego nadają. Jeszcze powinna być opcja dość dużego powiększenia moim zdaniem.
ostatnio prawdziwym hitem jest augmented reality czyli rozszerzona rzeczywistość...drzemiący w nim potencjał już wykorzystało kilkanaście firm min. do stworzenia wirtualnej przymierzalni polecam ciekawe video http://vimeo.com/17203320
Agencja Interaktywna PR Kreator.Tworzymy kampanie wizerunkowe dla firm w sieci. Specjalizujemy się w copywritingu, piszemy teksty reklamowe na strony www, ulotki i plakaty.Uruchomiliśmy także oprogramowanie dla sklepów internetowych-EpokSystem.pl
Pomysł rzeczywiście niesamowity, ale to raczej narzędzie dla dużych firm.
Małe sklepy nie miałyby środków na wdrożenie takiego rozwiązania.
Małe sklepy nie miałyby środków na wdrożenie takiego rozwiązania.
Proponuję jednak mimo wszystko zamówić. To nie zawsze jest drogie, a efekt jest znacznie lepszy. Studia są świetnie przygotowane. Polecam zajrzec np. tutaj http://b2bdeal.pl/oferta/1115/150-zl-za ... entow.html
Chyba najlepszą formą prezentowania ubrać jest prezentacja na modelkach/modelach ale jest to dość kosztowne. Najważniejsze żeby zdjęcia były dobrej jakości i nie "przekłamywały" towaru który sprzedajemy
Dzień dobry. Nie będę się wypowiadać na temat prezentacji produktu, ale raczej zdjęć jako elementu strony, który można udostępnić. Zdjęcia w ostatnich czasach są najchętniej rozpowszechnianym elementem wśród użytkowników internetu (stacjonarnie i mobilnie).
Instagram czy Pinterest są ciekawymi stronami na których możesz pokazać swoje produkty - lub inny mogą je pokazać Rozumiem, że strzeżemy swoich zdjęć, ale z drugiej strony możemy się zamknąć na ciekawą formę reklamy.
Niektóre sklepy blokują swoje zdjęcia - np bon prix. Nie możesz w prosty sposób "przypiąć" ich fotki i w ten sposób jeżeli ktoś chce podzielić się super zakupem czy zapytać o opinię i przesłać zdjęcie - nie może tego zrobić. Kiedy zdjęcie nie ma url - nikt się nim nie podzieli. A w przypadku odzieży myślę, że jest to cenne.
Swoje prawa możecie chronić umieszczając logo czy znak wodny.
To takie moje spostrzeżenie - ale oczywiście możecie się z tym nie zgodzić.
Instagram czy Pinterest są ciekawymi stronami na których możesz pokazać swoje produkty - lub inny mogą je pokazać Rozumiem, że strzeżemy swoich zdjęć, ale z drugiej strony możemy się zamknąć na ciekawą formę reklamy.
Niektóre sklepy blokują swoje zdjęcia - np bon prix. Nie możesz w prosty sposób "przypiąć" ich fotki i w ten sposób jeżeli ktoś chce podzielić się super zakupem czy zapytać o opinię i przesłać zdjęcie - nie może tego zrobić. Kiedy zdjęcie nie ma url - nikt się nim nie podzieli. A w przypadku odzieży myślę, że jest to cenne.
Swoje prawa możecie chronić umieszczając logo czy znak wodny.
To takie moje spostrzeżenie - ale oczywiście możecie się z tym nie zgodzić.
Zdjęcia ubrań dobrze prezentują się w przestrzeni- albo na manekinie albo modelce/modelu i do tego koniecznie fajne tło. Ubrania ludzie kupują wzrokiem głównie.
popieram prezentację rzeczy na modelkach - np. dla mnie jako klientki jest to najbardziej pomocne przy zakupie
na płasko często ubrania są źle poukładane, nieestetycznie wyglądają i mają zagięcia - o wiele prościej jest przygotować dobre zdjęcie z modelką niż na płasko
dzięki za wątek! poczytałam i wiem, co poradzić klientce
na płasko często ubrania są źle poukładane, nieestetycznie wyglądają i mają zagięcia - o wiele prościej jest przygotować dobre zdjęcie z modelką niż na płasko
dzięki za wątek! poczytałam i wiem, co poradzić klientce
Dziekuje za pomoc, dobry temat podejmujecie
-
- Kontakt:
na pewno nie na płasko - często tracą wtedy one swój wygląd
Tez uważam ze na modelkach ciuchy prezentują się najlepiej, najlepiej żeby były w kilku rzutach. Teraz większość hurtowni i dostawców załącza do produktu takie właśnie zdjęcia
Najlepsze są zdjęcia na modelkach.