Cześć,
Tak jak w temacie - sukienka na wesele potrzebna w zasadzie na koniec lipca.
Macie może jakieś sprawdzone sklepy?
Ja znalazłam fajną na modbis.pl, ale przyznam, że wcześniej nie robiłam tu zakupów. Jakieś opinie?
Sukienka na wesele
- Aleksandra89
Re: Sukienka na wesele
Jak lubisz włoski styl ubioru, to serdecznie polecam Ci stronkę dash44.pl gdzie na pewno znajdziesz w tym temacie sporo ciekawej inspiracji. Mają naprawdę fantastyczne dodatki, które stworzone są z gustem i pasją.
sukienka sukienką ale rozmiar jeszcze ważny
-
w internecie jest pelno takich sklepow, moze po prostu wpisz w google i szukaj
Świetne dodatki na ślub można znaleźć naastyle.pl Niedawno udało się kupić dla mnie i dla siostry idealne kolczyki i bransoletki ) Może dla was też coś podpasuje.
- Aleksandra89
Super, że ktoś założył taki wątek właśnie za miesiąc mam wesele swojej siostrzenicy i pojęcia nie mam co mam włożyć. Ogólnie OLX czy Allegro przeszukane ale nic ciekawego nie ma... może od was się nieco zainspiruje.
-
Chciałem zorganizować wesele jednak nie wiem jak wybrać dobry hotel. Tutaj znalazłem fajny blog z poradami https://gastronom.edu.pl/2021/09/15/hotel-radom-nie-tylko-na-wesele-radom-jednaka-rowniez-na-kolejne-zabawy-jak-urodziny// ale może wy macie jakieś sprawdzone sposoby? Często chodzi o pieniądze, jednak u mnie nie jest to problem. Chciałbym aby ten dzień po prostu był wyjątkowy.