Pomysły na prezent dla babci
Pomysły na prezent dla babci
Mam do Was prośbę, nie mam pojęcia, co kupić swojej babci na prezent na gwiazdkę. Jak zwykle babcia twierdzi, że nic nie potrzebuje, że wszystko ma i że mam się nie wydawać.
Dodam, że chcę przeznaczyć dla babci 100 zł.
Czekam na propozycje
Dodam, że chcę przeznaczyć dla babci 100 zł.
Czekam na propozycje
Re: Pomysły na prezent dla babci
Jeśli nie udało Ci się jeszcze kupić prezentu to proponuję:
- jakąś ładną ramkę ze swoimi zdjęciami (babcie cieszą się ze zdjęć)
- jakąś ładną bombkę (jest tego teraz od groma, są nawet bombki podświetlane, te akurat nie wiem, ile kosztują)
- możesz za 100 zł zaprosić babcię do jakiejś fajnej restauracji
- jakąś ładną ramkę ze swoimi zdjęciami (babcie cieszą się ze zdjęć)
- jakąś ładną bombkę (jest tego teraz od groma, są nawet bombki podświetlane, te akurat nie wiem, ile kosztują)
- możesz za 100 zł zaprosić babcię do jakiejś fajnej restauracji
No nadal nie kupiłam prezentu. Z tą restauracją naprawdę super pomysł! Akurat babcię mam w miarę młodą, w pełni sprawną, myślę, że się ucieszy. Pomyślę jeszcze, dzięki za pomysły!
Ja swojej babci kupiłam śliczną ramkę w Ikei i wstawiłam zdjęcia naszej rodzinki.
Babcie są różne , dlatego trudno doradzić , ale może
ciśnieniomierz półautomatyczny na ramię albo nawilżacz powietrza.Mojej ostatnio sprawiłem telefon głośnomówiący .
ciśnieniomierz półautomatyczny na ramię albo nawilżacz powietrza.Mojej ostatnio sprawiłem telefon głośnomówiący .
-
- Kontakt:
można też coś z biżuterii:)
htttp://www.agugu.com.pl - ubranka dla niemowląt i dzieci
htttp://www.agugu.com.pl - czysty dom z produktami eco
htttp://www.agugu.com.pl - czysty dom z produktami eco
-
Kolejna ramka ze swoim zdjęciem? Sam nie wiem. Ja swojej babci wolę kupić coś co pozwoli jej się cieszyć swoim zdrowiem a przy tym jest ładne. W zeszłym roku pod choinkę kupiłem taki specjalny pas z wełny na kręgosłup Gorbina. W tym roku zainwestuje w coś podobnego np. szlafrok.
Ja mojej babci kupiłam w zeszłym roku ciśnieniomierz przedramienny. Bardzo dobrze się sprawuje a babcia zaczęła sobie codziennie mierzyć ciśnienie to chyba jedyny prezent, którego używa bo do tej pory wszystkie prezenty odkładała w kąt i tylko kurz na nich osiadał jak dostała od mamy szlafrok to go schowała "na czarną godzinę" a nosi stary. Więc w tym roku znowu mam problem...
Z babciami z reguły nie ma problemu, bo cieszą się praktycznie z każdego prezentu. Myślę jednak, że jak chce się zrobić jakiś fajny, oryginalny prezent babci, to dobrze byłoby pomyśleć o dajmy na to haftowanych obrusikach, ręcznie robionych ozdobach, wyszywanych pościelach - moja babcia takie właśnie prezenty preferuje i zawsze cieszy się niezmiernie, jak dostaje coś w tym stylu.
Jeżeli obdarowana osoba lubi klimaty ekologiczne, to na pewno spodobają się jej gadżety z: http://www.ecogadget.pl Bardzo praktyczne i nie trzeba w nich wymieniać baterii!
A moja babcia nie lubi babcinych prezentów, najbardziej cieszy się z biżuterii i książek, ma pokaźna biblioteczkę.
- Super Star
Najsmutniejsze co można dać babci to.. wata i rajstopy!!! Ludziska, babcie też maja zycie i chcaa z niego korzystac !
Chociaz moja ma juz 90 lat i za chwile zapomni, ze dostala prezent to od zawsze dawalam jej cos.. po prostu miłego, co by jej sprawilo przyjemnosc! nie od dzis wiadomo, ze kupowanie prezentow jest sprawdzianem dla nas - na ile kogos znamy
Tym mlodszym babciom sugeruje dac cos troszke szalonego albo rozwijajacego (jak post wyzej - babcia lubiaca czytac na pewno zadowoli sie z fajnej ksiazki!)
pozdro!
Chociaz moja ma juz 90 lat i za chwile zapomni, ze dostala prezent to od zawsze dawalam jej cos.. po prostu miłego, co by jej sprawilo przyjemnosc! nie od dzis wiadomo, ze kupowanie prezentow jest sprawdzianem dla nas - na ile kogos znamy
Tym mlodszym babciom sugeruje dac cos troszke szalonego albo rozwijajacego (jak post wyzej - babcia lubiaca czytac na pewno zadowoli sie z fajnej ksiazki!)
pozdro!
-
a może dla Babci można kupić http://www.panprezent.pl/antyposlizgowe ... 368d6ed3d6?? Moja Babcia dostała coś takiego.. Na początku troszkę była zaskoczona bo nie wieidziałą co i jak.. Ale teraz..?? nie wyobraża sobie zimy bez tych raków.. ;P
Herbatkę dla babci, aby miała czym częstować rodzinę
Sklep z herbatą - najlepszy sklep z herbatą w internecie
-
Jesli chodzi o ciekawe prezenty dla babci, to moze jednak cos medycznego, dla zdrowia. Ostatnio widzialem w gazecie reklame takiego sprzetu i moja uwage przykul cisnieniomierz Medel Elite. Mial wielki wyswietlacz i byl podswietlany. Nie wiem czy nie sprezentuje dziadkowi niedlugo, bo uzywa sterego jakiegos modelu omron, a takie duze cyferki na pewno beda dla niego wygodniejsze.