Pomysły na prezent dla babci

Inne tematy, których nie znalazłeś powyżej.
Kate

Pomysły na prezent dla babci

Post autor: Kate »

Mam do Was prośbę, nie mam pojęcia, co kupić swojej babci na prezent na gwiazdkę. Jak zwykle babcia twierdzi, że nic nie potrzebuje, że wszystko ma i że mam się nie wydawać.

Dodam, że chcę przeznaczyć dla babci 100 zł.

Czekam na propozycje

sklepik

Re: Pomysły na prezent dla babci

Post autor: sklepik »

Jeśli nie udało Ci się jeszcze kupić prezentu to proponuję:

- jakąś ładną ramkę ze swoimi zdjęciami (babcie cieszą się ze zdjęć)
- jakąś ładną bombkę (jest tego teraz od groma, są nawet bombki podświetlane, te akurat nie wiem, ile kosztują)
- możesz za 100 zł zaprosić babcię do jakiejś fajnej restauracji :)

Kate

Post autor: Kate »

No nadal nie kupiłam prezentu. Z tą restauracją naprawdę super pomysł! :) Akurat babcię mam w miarę młodą, w pełni sprawną, myślę, że się ucieszy. Pomyślę jeszcze, dzięki za pomysły!

misiowa

Post autor: misiowa »

Ja swojej babci kupiłam śliczną ramkę w Ikei i wstawiłam zdjęcia naszej rodzinki. :)

wiktor

Post autor: wiktor »

Babcie są różne :) , dlatego trudno doradzić , ale może
ciśnieniomierz półautomatyczny na ramię albo nawilżacz powietrza.Mojej ostatnio sprawiłem telefon głośnomówiący .

agugu.com.pl
Kontakt:

Post autor: agugu.com.pl »

można też coś z biżuterii:)
htttp://www.agugu.com.pl - ubranka dla niemowląt i dzieci
htttp://www.agugu.com.pl - czysty dom z produktami eco

Martusia79

Post autor: Martusia79 »

Kolejna ramka ze swoim zdjęciem? Sam nie wiem. Ja swojej babci wolę kupić coś co pozwoli jej się cieszyć swoim zdrowiem a przy tym jest ładne. W zeszłym roku pod choinkę kupiłem taki specjalny pas z wełny na kręgosłup Gorbina. W tym roku zainwestuje w coś podobnego np. szlafrok.

popmon22

Post autor: popmon22 »

Ja mojej babci kupiłam w zeszłym roku ciśnieniomierz przedramienny. Bardzo dobrze się sprawuje a babcia zaczęła sobie codziennie mierzyć ciśnienie ;) to chyba jedyny prezent, którego używa bo do tej pory wszystkie prezenty odkładała w kąt i tylko kurz na nich osiadał ;) jak dostała od mamy szlafrok to go schowała "na czarną godzinę" a nosi stary. Więc w tym roku znowu mam problem...

jeziorko

Post autor: jeziorko »

Z babciami z reguły nie ma problemu, bo cieszą się praktycznie z każdego prezentu. Myślę jednak, że jak chce się zrobić jakiś fajny, oryginalny prezent babci, to dobrze byłoby pomyśleć o dajmy na to haftowanych obrusikach, ręcznie robionych ozdobach, wyszywanych pościelach - moja babcia takie właśnie prezenty preferuje i zawsze cieszy się niezmiernie, jak dostaje coś w tym stylu.

unlluk

Post autor: unlluk »

Jeżeli obdarowana osoba lubi klimaty ekologiczne, to na pewno spodobają się jej gadżety z: http://www.ecogadget.pl Bardzo praktyczne i nie trzeba w nich wymieniać baterii!

PolaRaksa

Post autor: PolaRaksa »

A moja babcia nie lubi babcinych prezentów, najbardziej cieszy się z biżuterii i książek, ma pokaźna biblioteczkę.

Awatar użytkownika
Super Star

Post autor: Super Star »

Najsmutniejsze co można dać babci to.. wata i rajstopy!!! Ludziska, babcie też maja zycie i chcaa z niego korzystac :D !
Chociaz moja ma juz 90 lat i za chwile zapomni, ze dostala prezent :? to od zawsze dawalam jej cos.. po prostu miłego, co by jej sprawilo przyjemnosc! nie od dzis wiadomo, ze kupowanie prezentow jest sprawdzianem dla nas - na ile kogos znamy

Tym mlodszym babciom sugeruje dac cos troszke szalonego albo rozwijajacego (jak post wyzej - babcia lubiaca czytac na pewno zadowoli sie z fajnej ksiazki!)

pozdro! :mrgreen:

patrysjanosek

Post autor: patrysjanosek »

a może dla Babci można kupić http://www.panprezent.pl/antyposlizgowe ... 368d6ed3d6?? Moja Babcia dostała coś takiego.. Na początku troszkę była zaskoczona bo nie wieidziałą co i jak.. :) Ale teraz..?? nie wyobraża sobie zimy bez tych raków.. ;P

Awatar użytkownika
Herbatnik
Kontakt:

Post autor: Herbatnik »

Herbatkę dla babci, aby miała czym częstować rodzinę ;)
Sklep z herbatą - najlepszy sklep z herbatą w internecie :)

maniek_max

Post autor: maniek_max »

Jesli chodzi o ciekawe prezenty dla babci, to moze jednak cos medycznego, dla zdrowia. Ostatnio widzialem w gazecie reklame takiego sprzetu i moja uwage przykul cisnieniomierz Medel Elite. Mial wielki wyswietlacz i byl podswietlany. Nie wiem czy nie sprezentuje dziadkowi niedlugo, bo uzywa sterego jakiegos modelu omron, a takie duze cyferki na pewno beda dla niego wygodniejsze.

ODPOWIEDZ