Cześć!
Pochwalcie się, w jakich bankach macie konta bankowe? Które są Waszym zdaniem najbardziej godne uwagi?
W jakich bankach macie konto?
Re: W jakich bankach macie konto?
Millenium
Też tam kiedyś miałam.
Ja ze swojego nie jestem zadowolona.
-
Każdy chyba ma inne wymagania. Jesli chodzi o konta osobiste, to najlepiej porównac oferty i wybrac najtańsze. Ale jesli z kontem wiążemy np. zaciaganie atrakcyjnych kredytów w przyszłości, to warto co nieco o nich poczytać. Na www.iloan.pl można i poczytać, i wybrać. Aktuyalne zestawienia zbudują obraz tego, co dzieje się aktualnie na rynku.
Ja średnio co dwa lata zmieniam bank.
Wityam. Ja mam w PKO S.A.---------------ale mało, bo studiuję
Rodzice mi tam dają takie na ż ycie
Rodzice mi tam dają takie na ż ycie
Jak to studenci
Też myślę o zmianie.
-
Bankowość w Polsce to temat rzeka. Generalnie banki wszędzie mają całkiem dobrze, bo żyją tak naprawdę z kreacji pieniądza. Jest to więc maszyna która sama na siebie zarabia i nie jakieś grosze, ale potężne sumy pieniędzy.
I nie ma zamiaru z tego zrezygnować nawet w sytuacji, gdy próbuje się wprowadzić podatek bankowy, który ostatecznie został przerzucony na klientów banków.
Od siebie polecam przejrzeć sobie konta studenckie - można zauważyć, ze to właśnie dla studentów banki mają przygotowane najwięcej promocji na prowadzenie konta i założenie.
I nie ma zamiaru z tego zrezygnować nawet w sytuacji, gdy próbuje się wprowadzić podatek bankowy, który ostatecznie został przerzucony na klientów banków.
Od siebie polecam przejrzeć sobie konta studenckie - można zauważyć, ze to właśnie dla studentów banki mają przygotowane najwięcej promocji na prowadzenie konta i założenie.