Pomysły na prezent dla babci
Re: Pomysły na prezent dla babci
A może by tak babci kupić pionowy odkurzacz? Taki jak mają w amerykańskich filmach, żeby nie musiała się schylać przy sprzątaniu. Chyba każda babcia lubi porządek i wyczyszczony talerz
a ja swojej babci kupuję opaskę Trion:Z o taką trionz.pl/Category/1-bransoletka-dual-loop.aspx bo skarżyła się na bóle w stawach, a to pomaga. Nawet znajomy lekarz chwalił.
Najlepiej się zastanowić czy aby babcia nie ma jakiś zainteresowań, wtedy dużo łatwiej-moja np. rozwiązuje krzyżówki i kocha podróże i różnego rodzaju eventy plus jest religijna. bilet do teatru albo na fajną noc sylwestrową gdzieś w opeRZE- WŁOCHY AUSTRIA ITP ,
ODNOŚNIE RELIGII-fajny album np religijny związany z podróżami, do miejsc świętych, czy miejsc kultu maryjnego w poslce, w europie
jak ma duży dom można przyjść i posprzątać np umyć okna albo skosić trawnik albo nawet pomalować jakiś pokój czy garaż,
te ramki tez fajny pomysl, wiec przyszlo mi na myśl-kalendarz ze zdjeciami albo kwiatami jak lubi samemu zrobione
to tyle
powodzenia dl wszystkich w wyborze:) Domino
ODNOŚNIE RELIGII-fajny album np religijny związany z podróżami, do miejsc świętych, czy miejsc kultu maryjnego w poslce, w europie
jak ma duży dom można przyjść i posprzątać np umyć okna albo skosić trawnik albo nawet pomalować jakiś pokój czy garaż,
te ramki tez fajny pomysl, wiec przyszlo mi na myśl-kalendarz ze zdjeciami albo kwiatami jak lubi samemu zrobione
to tyle
powodzenia dl wszystkich w wyborze:) Domino
Pomysły na prezent
Podoba mi się pomysł kalendarza ze zdjęciami. A już jak nie mamy jakiegoś fajnego, oryginalnego pomysłu, to chyba trzeba byłoby kupić kawę czy herbatę. Niby to takie powszechne, ale zawsze się przyda. A porządki powinny być poza obszarem prezentu.
Ja babci zwykle kupuje słodycze i kwiaty, a dziadkowi ostatnio kupiłem tutaj ekskluzywna.pl/koszule-meskie fajną męską koszulę, był zadowolony często w niej chodzi.
Biżuteria oczywiście eleganckie puzderko na przykład apart.pl/kolekcje/puzderka
Ja kupiłam mojej babci kijki do nordic walking oraz buty trekkingowe. Dzięki temu moja babcia więcej wychodzi z domu i więcej się rusza.
Ja na dzień babci kupiłam mojej babuni telefon komórkowy, taki prosty, typowy telefon dla seniora.Babcia bardzo się ucieszyła To jej pierwsza komórka, ale bardzo szybko wszystko ogarnęła
Może jakaś ciekawa książka? Moja babcia np. uwielbia czytać. Najchętniej kryminały. Ostatnio dałam jej w prezencie taniaksiazka.pl/rodzanice-katarzyna-puzynska-p-1166651.html. Była bardzo zadowolona.
A moze jednak cos bardziej praktycznego. Zalezy czy babcia lubi i dba o estetyke wnetrza. Moja ma fiola na punkcie tych swoich kwiatowych stylizacji. Dlatego zazwyczaj celujemy albo w nowe zaslony albo narzute na naroznik. Na dzien babci zamowilam z salonów agata serwis kawowy z delikatnym wzorem z motywem kwiatow. Jak najbardziej prezent trafiony w 10.!
Myślę, że każdej babci przyda się para eleganckich botków. Trzeba tylko dobrze wybrać rozmiar.
-
Dla babci fajnym pomysłem na prezent może być dyfuzor olejków eterycznych. Mam taki z Air Naturel, super jest, a w domu zawsze ładnie pachnie
-
Opcji tutaj jest wiele:
wygodne komfortowe kapcie
komplet ładnych filiżanek, ewentualnie inna ceramika - zerknijcie sobie na przykląd na ceramikę Bolesławiecką: https://andyceramika.pl/czajniki Jak takie ceramiczne ręcznie malowane czajniki. Moim zdaniem piękna pamiątka oraz jednoczesnie ozdoba mieszkania.
kocyk
a jeśli macie umiejętności manualne, warto jest zastanowić się nad stworzeniem dla babci fotoksiązki ze zdjeciami dzieci oraz wnuków.
wygodne komfortowe kapcie
komplet ładnych filiżanek, ewentualnie inna ceramika - zerknijcie sobie na przykląd na ceramikę Bolesławiecką: https://andyceramika.pl/czajniki Jak takie ceramiczne ręcznie malowane czajniki. Moim zdaniem piękna pamiątka oraz jednoczesnie ozdoba mieszkania.
kocyk
a jeśli macie umiejętności manualne, warto jest zastanowić się nad stworzeniem dla babci fotoksiązki ze zdjeciami dzieci oraz wnuków.