Pomysły na prezent dla babci

Inne tematy, których nie znalazłeś powyżej.
bębelek

Re: Pomysły na prezent dla babci

Post autor: bębelek »

A może by tak babci kupić pionowy odkurzacz? Taki jak mają w amerykańskich filmach, żeby nie musiała się schylać przy sprzątaniu. Chyba każda babcia lubi porządek i wyczyszczony talerz ;)

miki234

Post autor: miki234 »

a ja swojej babci kupuję opaskę Trion:Z o taką trionz.pl/Category/1-bransoletka-dual-loop.aspx bo skarżyła się na bóle w stawach, a to pomaga. Nawet znajomy lekarz chwalił.

viki1707

Post autor: viki1707 »

Najlepiej się zastanowić czy aby babcia nie ma jakiś zainteresowań, wtedy dużo łatwiej-moja np. rozwiązuje krzyżówki i kocha podróże i różnego rodzaju eventy plus jest religijna. bilet do teatru albo na fajną noc sylwestrową gdzieś w opeRZE- WŁOCHY AUSTRIA ITP ,
ODNOŚNIE RELIGII-fajny album np religijny związany z podróżami, do miejsc świętych, czy miejsc kultu maryjnego w poslce, w europie
jak ma duży dom można przyjść i posprzątać np umyć okna albo skosić trawnik albo nawet pomalować jakiś pokój czy garaż,
te ramki tez fajny pomysl, wiec przyszlo mi na myśl-kalendarz ze zdjeciami albo kwiatami jak lubi samemu zrobione
to tyle
powodzenia dl wszystkich w wyborze:) Domino

Kala

Pomysły na prezent

Post autor: Kala »

Podoba mi się pomysł kalendarza ze zdjęciami. A już jak nie mamy jakiegoś fajnego, oryginalnego pomysłu, to chyba trzeba byłoby kupić kawę czy herbatę. Niby to takie powszechne, ale zawsze się przyda. A porządki powinny być poza obszarem prezentu.

remigiusz

Post autor: remigiusz »

Ja babci zwykle kupuje słodycze i kwiaty, a dziadkowi ostatnio kupiłem tutaj ekskluzywna.pl/koszule-meskie fajną męską koszulę, był zadowolony często w niej chodzi.

wika90

Post autor: wika90 »

Biżuteria oczywiście :) eleganckie puzderko na przykład apart.pl/kolekcje/puzderka

jania11

Post autor: jania11 »

Ja kupiłam mojej babci kijki do nordic walking oraz buty trekkingowe. Dzięki temu moja babcia więcej wychodzi z domu i więcej się rusza.

Arowana14

Post autor: Arowana14 »

Ja na dzień babci kupiłam mojej babuni telefon komórkowy, taki prosty, typowy telefon dla seniora.Babcia bardzo się ucieszyła :) To jej pierwsza komórka, ale bardzo szybko wszystko ogarnęła :)

violka75

Post autor: violka75 »

Może jakaś ciekawa książka? Moja babcia np. uwielbia czytać. Najchętniej kryminały. Ostatnio dałam jej w prezencie taniaksiazka.pl/rodzanice-katarzyna-puzynska-p-1166651.html. Była bardzo zadowolona.

Lilith

Post autor: Lilith »

A moze jednak cos bardziej praktycznego. Zalezy czy babcia lubi i dba o estetyke wnetrza. Moja ma fiola na punkcie tych swoich kwiatowych stylizacji. Dlatego zazwyczaj celujemy albo w nowe zaslony albo narzute na naroznik. Na dzien babci zamowilam z salonów agata serwis kawowy z delikatnym wzorem z motywem kwiatow. Jak najbardziej prezent trafiony w 10.!

kaja33x

Post autor: kaja33x »

Myślę, że każdej babci przyda się para eleganckich botków. Trzeba tylko dobrze wybrać rozmiar.

zofialipska

Post autor: zofialipska »

Dla babci fajnym pomysłem na prezent może być dyfuzor olejków eterycznych. Mam taki z Air Naturel, super jest, a w domu zawsze ładnie pachnie

Basiapogoda

Post autor: Basiapogoda »

Opcji tutaj jest wiele:

wygodne komfortowe kapcie

komplet ładnych filiżanek, ewentualnie inna ceramika - zerknijcie sobie na przykląd na ceramikę Bolesławiecką: https://andyceramika.pl/czajniki Jak takie ceramiczne ręcznie malowane czajniki. Moim zdaniem piękna pamiątka oraz jednoczesnie ozdoba mieszkania.

kocyk

a jeśli macie umiejętności manualne, warto jest zastanowić się nad stworzeniem dla babci fotoksiązki ze zdjeciami dzieci oraz wnuków.

ODPOWIEDZ