Witamy wszystkich na naszym forum!
Korzystanie z forum wymaga rejestracji i potwierdzenia z naszej strony.
Zapraszamy do wyrażania opinii na temat funkcjonowania forum. Jeśli macie jakiekolwiek uwagi oraz propozycje nowych kategorii, piszcie.
Pozdrawiamy i życzymy miłego korzystania z forum!
Administracja forum i-sklepy.pl
Witamy na naszym forum!
Pierwszy :)
Miło być pierwszym użytkownikiem forum
Witam wszystkich
Witam wszystkich
Ostatnio zmieniony 04 paź 2007, 10:24 przez Mostek, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam wszystkich! :)
Witam wszystkich użytkowników forum, chociaż na razie widzę, że jest ich niewielu.
Mam nadzieję, że forum to się rozwinie, bo tematy mi się podobają.
Sama dużo kupuję w sieci i z chęcia porozmawiam o tym z innymi.
Pozdrowienia!
Mam nadzieję, że forum to się rozwinie, bo tematy mi się podobają.
Sama dużo kupuję w sieci i z chęcia porozmawiam o tym z innymi.
Pozdrowienia!
-
Witam wszystkich! :)
Ja też witam wszystkich.
Niedługo zamierzam otworzyć sklep internetowy i mam nadzieję, że na tym forum znajdę dużo ważnych i ciekawych informacji na temat sprzedaży online.
Niedługo zamierzam otworzyć sklep internetowy i mam nadzieję, że na tym forum znajdę dużo ważnych i ciekawych informacji na temat sprzedaży online.
Re: Witamy na naszym forum!
Witam i pozdrawiam wszystkich.
Pierwszy raz pisałem o sklepie internetowym Auto-Hit. Musiałem popełnić błąd przy wysyłaniu posta i się nie ukazał, myślałam że byłem niewiarygodny. Drugi napisany post się wyświetlił i wyraziłem opinie ostrzegając innych o praktykach tego sklepu internetowego. Bardzo dobre forum, dużo można się dowiedzieć.
Pierwszy raz pisałem o sklepie internetowym Auto-Hit. Musiałem popełnić błąd przy wysyłaniu posta i się nie ukazał, myślałam że byłem niewiarygodny. Drugi napisany post się wyświetlił i wyraziłem opinie ostrzegając innych o praktykach tego sklepu internetowego. Bardzo dobre forum, dużo można się dowiedzieć.
Re: Witamy na naszym forum!
Witam Państwa również